Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
FOTE 2015: Ioan Sitoianu, argint la lungime
30 Iul 2015

FOTE 2015: Ioan Sitoianu, argint la lungime

Ioan Sitoianu a câștigat, miercuri seara, medalia de argint în proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din carieră - 6,89 m, a doua medalie a zilei pentru atletismul românesc juvenil în competiția din capitala Georgiei, după cea de aur cucerită de Georgiana Aniței la triplusalt.

Medalia de aur la lungime a revenit francezului Enzo Hodebar, favoritul probei, cu 7,32 m, în timp ce pe treapta a 3-a a podiumului a urcat Vladislav Bulakov, din Belarus, cu 6,88 m.

În cursa de 1.500 m a fetelor, românca Elena Cimpoieru s-a situat pe locul 5, în 4:42.79, victoria revenind olandezei Merel van der Marel - 4:33.98.

Tot miercuri, sulițașa Raluca Vrabie a obținut calificarea în finala probei, iar Ioana Manoliu a reușit să-și asigure prezența în finala probei de săritura în lungime, cu un rezultat de 5,60 m.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Juniori