Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
FIFA21: Patru ”stranieri” din afara Top 1000 sunt beneficiari ai cardurilor gold
10 Nov 2020

FIFA21: Patru ”stranieri” din afara Top 1000 sunt beneficiari ai cardurilor gold

În afara stranierilor Ciprian Tătărușanu și Ștefan Radu incluși în Top 1000 și a lui Constantin Budescu, unicul jucător din competiția internă care beneficiază de un card gold comun, FIFA 21 include alți patru jucătorii români care activează în străinătate în rândul beneficiarilor cardului gold comun.

Astfel, Nicolae Stanciu a ratat de puțin Top 1000 cu cele 77 de puncte ale sale, valoare pe care o au și ultimii 140 de jucători din această ierarhie. Mijlocașul lui Slavia Praga punctează cel mai bine la capitolele Passing (79) și Dribbling (78), prestația sa din faza defensivă aducându-i numai 52 de puncte. Cel mai probabil, cu valori mai bune la caracteristicile ”Standing Tackle” și ”Sliding Tackle”, ambele 47, scorul total la capitolul Defending putea fi îmbunătățit și l-am fi regăsit pe Stanciu în Top 1000. Cardul său este tranzacționat pe piață cu 400 de monezi.

Ceilalți trei români au același scor, 75, la fel ca Constantin Budescu. Între ei avem doi portari, Silviu Lung junior și Ionuț Radu, cărora li se alătură Alexandru Mitriță, atacantul recent transferat în Arabia Saudită la Al Ahli fiind și el dezavantajat de jocul defensiv. Cu valori între 21 și 32 de puncte pentru cele cinci caracteristici urmărite la capitolul Defending, Mitriță obține numai 26 de puncte la acest capitol și eclipsează excelentul scor de 85 cu care a fost creditat pentru Pace și cele 78 de puncte pentru Dribbling. Tot 400 de monezi este și valoarea de piață a cardului său.

Atât portarul lui Kayserispor, Silviu Lung junior, cât și cel al lui Internazionale Milano, Ionuț Radu, au cele mai bune note primite pentru reflexe, 76, respectiv 80, scorul general fiind afectat de punctajul obținut la capitolul Speed, 37 față de 40. Cu valoare de 400 de monede pe piața de tranzacționare, cardul lui Lung junior este mai slab cotat decât cel al mai tânărului său conațional, care este cotat la 550 de monezi. De notat este faptul că la fel ca Ștefan Radu, Ionuț Radu beneficiază de un card gold UEFA Champions League comun.

Alte știri din E-Sports