Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Victorie doar de palmares pentru U-BTMircea Rosca / SportPictures.eu
10 Oct 2018

FIBA Europe Cup: Victorie doar de palmares pentru U-BT

Nevoită să anuleze handicapul de 13 puncte după înfrângerea din meciul tur din Israel, U-Banca Transilvania nu a putut să convertească avantajul terenului propriu și în cele din urmă a învins la limită pe Ironi Ness Ziona cu un buzzer beater al lui Aleksandar Rasic.

După un joc echilibrat în care niciuna dintre părți nu s-a distanțat la mai mult de cinci puncte, clujenii au avut un moment bun la jumătatea ultimului sfert și s-au distanțat la +8 cu 6 minute înainte de ultima sirenă, lăsând impresia că au forța necesară de a depăși defensiva foarte bine organizată a oaspeților. Cele două posesii de care mai aveau nevoie nu au fost cedate de israelieni, care au revenit pe tabelă și au condus până spre final. În cele din urmă U-Banca Transilvania s-a impus cu scorul de 89:88 (24:25, 18:18, 21:18, 26:27), dar cei care avansează în faza grupelor sunt cei de la Ironi Ness Ziona.

Kyndall Dykes a fost cel mai prolific marcator al clujenilor cu 20 de puncte, urmat de Jason Washburn cu 18 și Vlad Moldoveanu cu 15.

În faza grupelor va evolua campioana CSM CSU Oradea în grupa A alături de Sakarya BSB (Turcia), ZZ Leiden (Olanda) și s.Oliver Würzburg (Germania), primul meci pe 17 octombrie pe arena ”Antonio Alexe” cu echipa germană. Steaua București va evolua în grupa E din care mai fac parte Bakken Bears (Danemarca), Z Mobile Prishtina (Kosovo) și Cherkaski Mavpy (Ucraina) și primul meci îl va disputa tot peste o săptămână, în deplasare în Danemarca.

Alte știri din Baschet