Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: U-BT pierde manșa tur din IsraelMircea Rosca / SportPictures.eu
03 Oct 2018

FIBA Europe Cup: U-BT pierde manșa tur din Israel

U-Banca Transilvania a disputat în această seară manșa tur a disputei din turul 2 de calificare al FIBA Europe Cup cu echipa israeliană Ironi Ness Ziona. Partida s-a jucat în deplasare, la Ness Ziona, și s-a încheiat cu scorul de 91:78 (25:18, 29:21, 17:17, 20:22) în favoarea echipei gazdă, care pornește astfel favorită la calificarea în grupe.

Pentru Ironi cel mai bun jucător a fost Tal Dunne, autor al 23 de puncte, 10 recuperări și 6 assist-uri, în timp ce pentru trupa pregătită de Mihai Silvășan Kyndall Dykes a înscris 14 puncte, a făcut 3 recuperări și a dat 5 pase decisive, iar Vlad Moldoveanu a adus 13 puncte, a făcut 4 recuperări și a dat o pasă decisivă.

Meciul retur este programat să se dispute peste o săptămână, în Sala Polivalentă din Cluj, acolo unde publicul îi poate purta către o victorie ce va anula handicapul de 13 puncte.

Câștigătoarea dublei manșe se califică în Grupa D, acolo unde se știe deocamdată una dintre competitoare, respectiv echipa rusă Avtodor Saratov.

Alte știri din Baschet