Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Turcii au cucerit ”jungla” mureșeanăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Dec 2016

FIBA Europe Cup: Turcii au cucerit ”jungla” mureșeană

Sala Sporturilor din Târgu Mureș a fost martora celei de-a doua înfrângeri a echipei locale BC Mureș în grupa K a fazei a doua a FIBA Europe Cup. După ce în prima partidă elevii lui Barnabas Szaszgaspar au fost surclasați în deplasare de francezii de la Elan Chalon, aseară ei au fost învinși în propriul fief de turcii de la Gaziantep, scor 76:90 (34:50).

Oaspeții au pornit ca din pușcă partida și au câștigat primul sfert cu 25:17, același scor înregistrându-se și în al doilea interval de 10 minute de joc, astfel încât diferența de pe tabelă la pauza mare era neliniștitoare pentru ”tigri”. Declinul a continuat și în sfertul al treilea, la capătul căruia ecartul era de 21 de puncte, scor 69:48 în favoarea turcilor, revenirea din ultima parte a jocului survenind pe fondul relaxării echipei vizitatoare.

Cu Alhaji Mohammed și Goran Martinic având cifre sub media realizărilor din campionatul intern, mureșenii s-au bazat pe Goran Gajovic, cu 20 de puncte înscrise, și Szabolcs Santa, autor a 15 puncte și 8 recuperări, și au avut un procentaj slab al aruncărilor de 2 puncte, 55,9% față de 75,9% al oaspeților.

În celălalt meci al grupei K, Södertälje Kings - Elan Chalon 63:86. Următoarea partidă a mureșenilor se va disputa marți, 3 ianuarie pe terenul suedezilor de la Södertälje Kings.

Alte știri din Baschet