Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Succes la limită în BTarenaFlaviu Buboi / SportPictures.eu
04 Mar 2020

FIBA Europe Cup: Succes la limită în BTarena

U-Banca Transilvania a învins la Cluj formația germană Medi Bayreuth în manșa tur a sferturilor de finală ale FIBA Europe Cup și păstrează speranțe pentru calificarea în penultima fază a competiției continentale. Elevii lui Mihai Silvășan au intrat montați să obțină un rezultat pozitiv și s-au impus în cele din urmă la limită, scor 83:82 (25:25, 23:14, 17:19, 18:24), în fața unei echipe mai experimentate.

Germanii au sosit sub Feleac din postura de câștigători ai grupei I cu 5 victorii din 6 partide și cu o medie impresionantă de aproximativ 97 de puncte înscrise pe meci, însă clujenii s-au apărat cu cerbicie și au reușit chiar să pună o distanță considerabilă, de 11 puncte, 65:54, pe finele sfertului 3. Oaspeții au accelerat ritmul în startul ultimelor 10 minute și cu 27 de secunde înainte de final aveau avantaj, 81:82, dar clujenii au încheiat partida și și-au adjudecat victoria în stil de mare echipă cu un dunk semnat de Darryl Leon Peak Jr, cel care a fost și cel mai bun marcator al echipei.

Americanul a adus 19 puncte, fiind secondat de Patrick Richard cu 17 și Donatas Tarolis cu 10 puncte, în timp ce din tabăra oaspeților s-a evidențiat Bastian Doreth cu 19 puncte. Partida retur urmează să se dispute în localitatea din nordul Bavariei peste o săptămână, pe 11 martie, și va constitui examenul maturității pentru o formație construită cu atenție de câteva sezoane de staff-ul clujean.

Alte știri din Baschet