Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Steaua rămâne fără victorie în grupăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Nov 2018

FIBA Europe Cup: Steaua rămâne fără victorie în grupă

Fără Ante Delas, Malesevic și Zarko Djuric, Steaua a făcut din nou figurație în FIBA Europe Cup. ”Exilați” la Ploiești, în sala Olimpia, acolo unde în urmă cu 13 ani echipa locală primea trofeul, elevii lui Sasha Ocokolic au fost din nou aproape de a primi 100 de puncte din partea formației daneze Bakken Bears, semifinalistă a ediției anterioare a competiției.

Cu doar 8 jucători valizi în tabăra stelistă, partida a fost dominată copios de oaspeți încă din start când după primele două minute scorul era 0:7, iar la finalul primelor 10 minute tabela indica 13:28. Diferența s-a mărit treptat, iar la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost Steaua – Bakken Bears 63:98 (13:28, 21:25, 18:16, 11:29).

Mandache (21 de puncte, 4 recuperări, 5 assist-uri), Spencer (16 puncte, 10 recuperări) și Vlahovic (10 puncte, 5 recuperări, 8 pase decisive) au evoluat peste 37 de minute din cele 40, fiind urmați de Uros Lucic, sârbul fiind însă în căutarea formei sportive care l-a consacrat, și Vlad Negoițescu. Alături de ei, tinerii Cîrstoveanu, Petrache și Vîrnă, fără prea multe minute nici în Liga Națională, au încercat să opună rezistență unei formații care a rulat 11 jucători în această seară, majoritatea lor făcând parte din trupa care a ajuns între ultimele patru în ediția anterioară a FIBA Europe Cup.

Pentru Steaua urmează marțea viitoare deplasarea de la Prishtina pentru partida cu Z Mobile, ultima apariție a roș-albaștrilor în competiția europeană urmând a avea loc miercuri, 21 noiembrie, tot în sala Olimpia din Ploiești contra ucrainenilor de la Cerkaski Mavpy.

Alte știri din Baschet