Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Steaua încheie cu victorie, orădenii pierd în TurciaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Nov 2018

FIBA Europe Cup: Steaua încheie cu victorie, orădenii pierd în Turcia

Steaua a jucat ultima partidă din cadrul grupei E a FIBA Europe Cup la Ploiești, în sala Olimpia, contra ucrainenilor de la Cerkaski Mavpy, joc la capătul căruia elevii lui Sasha Ocokolic au bifat primul lor succes după o serie de cinci înfrângeri succesive.

Roș-albaștrii au făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului și au avut în Skylar Spencer cel mai bun jucător, americanul înscriind 20 de puncte și reușind 14 recuperări cu un indice de eficiență de +41. Vlahovic, cu 18 puncte și 7 pase decisive, și Djuric, 17 puncte și 5 recuperări, au avut la rândul lor la succesul Stelei cu scorul de 87:70 (28:14, 15:26, 19:13, 25:17).

În grupa A a competiției, CSM CSU Oradea a pierdut disputa din deplasarea din Turcia contra celor de la Sakarya BSB. Gazdele s-au impus cu 84:68 (29:15, 22:19, 18:18, 15:16) într-o partidă ce a consfințit ultima poziție în clasament pentru elevii lui Cristian Achim.

Marcus Ginyard, 14 puncte, și Giordan Watson, 13 puncte, au fost jucătorii care au încercat să tragă după ei echipa campioană, însă sezonul european este încheiat pentru aceasta.

Atât campioana, cât și vicecampioana au acum ocazia să se concentreze pe competiția internă.

Alte știri din Baschet