Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Prima deplasare, primul succesMircea Rosca / SportPictures.eu
10 Ian 2018

FIBA Europe Cup: Prima deplasare, primul succes

Campioana României a obținut prima victorie în turul secund al FIBA Europe Cup în deplasarea efectuată în Belgia. În meciul contând pentru etapa a doua a grupei L, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a trecut cu 85:81 (22:23, 20:17, 22:26, 21:15) de Belfius Mons-Hainaut, echipă care a terminat pe locul 7 la finalul ediției anterioare a EuroMillions Basketball League, prima ligă belgiană.

Elevii lui Mihai Silvășan au fost constanți în exprimare, ceea ce le-a permis să controleze cursul jocului, și au avut în Watson (16 puncte) și Kromah (14 puncte) principalele ”guri de foc” în ofensivă. Ousmane Barro a avut la rândul său o contribuție importantă cu cele 8 recuperări ale sale, 5 dintre ele ofensive, iar Sakic a bifat cele mai multe pase decisive, 6 la număr. De notat debutul în echipa clujeană a slovenului Miha Lapornik, fratele stelistului Luka Lapornik reușind 11 puncte, la fel ca și Sakic.

În cealaltă partidă a grupei L, olandezii de la Donar Groningen au câștigat cu 109:69 partida de pe teren propriu cu ciprioții de la Keravnos. Runda următoare se va desfășura miercurea viitoare, clujenii urmând a evolua în Insula Afroditei, iar olandezii vor face o deplasare scurtă la Mons.

Alte știri din Baschet