Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Partidă decisă în ultimele 7 minuteSabin Malisevschi / SportPictures.eu
07 Nov 2018

FIBA Europe Cup: Partidă decisă în ultimele 7 minute

CSM CSU Oradea a pierdut partida din deplasarea de la Würzburg contra celor de la s.Oliver pe un final de meci gestionat mai bine de gazde. După un început fulminant cu 15:6 în favoarea băieților lui Cristian Achim după primele 10 minute și 41:33 la pauza mare, echipa germană a revenit în teren mai bine montată și a preluat conducerea în sfertul al treilea, pe care l-a încheiat cu un avantaj de 10 puncte.

În ultima parte a meciului învingătoarea a fost decisă în ultimele 7 minute după ce orădenii reușiseră să preia conducerea 66:63. Gazdele au egalat la 66 cu tripla lui Jordan Hulls, apoi tot jucătorul american i-a desprins la 71:68 cu o altă aruncare din afara semicercului, moment în care echilibrul a fost rupt definitiv.

S-a încheiat 91:82 (6:15, 27:26, 28:18, 30:23), aceasta fiind a treia înfrângere pentru campioana României, pentru care Kris Richard a fost din nou cel mai bun marcator cu 24 de puncte, urmat de Arturas Valeika cu14 puncte și Marcus Giniard cu 13 puncte.

Cu șanse minime de a mai prinde unul dintre primele două locuri, ce aduc calificarea în faza ulterioară a competiției, orădenii vor primi peste o săptămână vizita olandezilor de la ZZ Leiden.

Alte știri din Baschet