Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Mureșenii rămân fără victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Ian 2017

FIBA Europe Cup: Mureșenii rămân fără victorie

BC Mureș Târgu Mureș a suferit cea de-a treia înfrângere din tot atâtea meciuri disputate în grupa K a fazei a doua a FIBA Europe Cup. În deplasarea din Suedia de pe terenul celor de la Södertälje Kings, elevii lui Barnabas Szaszgaspar au fost îngenunchiați de echipa clasată pe locul 4 în Ligan, prima divizie din țara celor trei coroane, scorul întâlnirii disputate aseară fiind 88:68 (45:30).

După ce au pornit promițător conducând cu 16:11 cu patru minute înainte de finalul primului sfert, mureșenii au cedat inițiativa gazdelor, care au controlat autoritar următoarele două sferturi ale jocului. Lipsiți de aportul lui Goran Martinic, Andrew Barham și Alhaji Mohammed, oaspeții nu au putut menține ritmul cu echipa suedeză și înaintea ultimelor 10 minute erau conduși cu 21 de puncte 65:44, iar în ultimul sfert, chiar dacă gazdele au jucat mai relaxat, nu au putut recupera decât un punct.

”Regii” au dominat partida și datorită unui procentaj de aproape 64% la aruncările de 3 puncte (14 transformări din 22 de aruncări), în comparație cu 40% (8 din 20) înregistrat de mureșeni. Gajovic, cu 18 puncte și 8 assist-uri, și Djapa, autor a 14 puncte, au fost principalii realizatori ai mureșenilor, care pe 11 ianuarie vor primi vizita francezilor de la Elan Chalon.

Alte știri din Baschet