Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Fără revanșă sub FeleacMircea Rosca / SportPictures.eu
14 Mar 2018

FIBA Europe Cup: Fără revanșă sub Feleac

Returul duelului din Top 16 FIBA Europe Cup dintre campioana României U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și echipa olandeză Donar Groningen s-a jucat în această seară în Polivalenta clujeană. După trei înfrângeri consecutive în fața echipei cu care s-au confruntat și în grupa L a competiției, elevii lui Mihai Silvășan au pierdut din nou, de data aceasta la o diferență mult mai mică decât cea din manșa tur.

Chiar dacă au pornit mai bine și au câștigat primul sfert al jocului, clujenii au pierdut cu scorul de 69:76 (22:13, 19:24, 11:22, 17:17), diferența de clasă dintre cele două combatante fiind evidentă. Željko Šakić a fost cel mai bun jucător al gazdelor cu 13 puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă, în timp ce pentru olandezi Drago Pašalić a înscris 20 de puncte, a avut 5 recuperări și 2 pase decisive, iar Arvin Slagter a contribuit cu 13 puncte, 7 recuperări și 2 assist-uri.

Donar merge în sferturi și va juca cu învingătoarea dintre belgienii de la Oostende și muntenegrenii de la Morna Bar, în timp ce U-Banca Transilvania se va concentra pe competiția internă.

Alte știri din Baschet