Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Egalitate în grupa JDan Ille / SportPictures.eu
18 Dec 2019

FIBA Europe Cup: Egalitate în grupa J

Etapa a doua a grupelor Top 16 ale FIBA Europe Cup a adus o victorie și o înfrângere pentru formațiile românești.

Evoluând pe teren propriu, campioana CSM CSU Oradea a câștigat partida în care adversară i-a fost formația israeliană Ironi Ness Ziona, scor 86:80 (23:12, 26:23, 14:25, 23:20). Soarta partidei disputată în arena ”Antonio Alexe” a fost decisă de evoluția în forță din prima jumătate a jocului, precum și de prestația lui Kris Richard, autor a 31 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Pe 8 ianuarie 2020 ”leii” vor primi vizita formației din Belarus Tsmoki Minsk, cea care astăzi a dispus cu scorul de 78:76 (25:21, 23:17, 17:25, 13:13) de U-Banca Transilvania Cluj. Elevii lui Mihai Silvășan au recuperat în sfertul al treilea avansul luat de gazde în prima jumătate a jocului, iar cu 80 de secunde înainte de finalul partidei scorul era era egal, 76:76. Un coș înscris de gazde prin Veremeenko și o aruncare de la distanță ratată de Patrick Richard cu trei secunde rămase din joc au pecetluit soarta jocului. Pe 8 ianuarie clujenii se vor deplasa în Israel pentru partida cu Ironi Ness Ziona.

Clasamentul grupei J după două etape arată un echilibru perfect la puncte, fiecare formație având câte o victorie și o înfrângere, orice rezultat pozitiv în prima etapă a noului an putând să confere un avantaj consistent combatantelor în lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Alte știri din Baschet