Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Corecție severăMircea Rosca / SportPictures.eu
06 Mar 2018

FIBA Europe Cup: Corecție severă

Intrată în Top 16 FIBA Europe Cup, campioana României U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a primit o corecție severă din partea echipei olandeze Donar Groningen și și-a compromis șansele de calificare în sferturile de finală ale competiției. A treia înfrângere în fața celei care a câștigat grupa L, din care au făcut parte și elevii lui Mihai Silvășan, a survenit în deplasare la o diferență de 27 de puncte, scorul fiind 103:76 (19:20, 27:14, 33:21, 24:21), iar partida retur de sub Feleac de săptămâna viitoare se anunță extrem de dificilă pentru clujeni.

”Șepcile roșii” au contat în primele cinci minute ale partidei, când au condus cu 10:3, dar un time-out inspirat al tehnicianului gazdelor Erik Braal a readus pe șine formația batavă, care a încheiat primul sfert cu handicap minim. De aici, inițiativa a aparținut în totalitate gazdelor, care au avut în Brandyn Curry artizanul victoriei cu 26 de puncte înscrise, 6 recuperări și 9 pase decisive.

Pentru clujeni, Lasannah Kromah a reușit 20 de puncte, 3 recuperări și un assist, diferența pe tabelă fiind în mare măsură făcută de randamentul la aruncările din afara semicercului: olandezii au transformat 15 din cele 29 de aruncări în timp ce elevii lui Mihai Silvășan au înscris de 9 ori din 30 de aruncări.

Alte știri din Baschet