Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Clujenii sunt eliminați în sferturile de finalăFlaviu Buboi / SportPictures.eu
11 Mar 2020

FIBA Europe Cup: Clujenii sunt eliminați în sferturile de finală

În această seară s-a disputat manșa retur a duelului din sferturile de finală ale FIBA Europe Cup dintre U-Banca Transilvania și formația germană medi Bayreuth.

Jucat în localitatea din nordul Bavariei, meciul a fost câștigat cu scorul de 100:87 (20:22, 26:26, 36:20, 18:19) de către formația gazdă, care a anulat în partea a doua a partidei handicapul minim cu care a revenit de la Cluj. Elevii lui Mihai Silvășan au avut o evoluție curajoasă și la pauza mare au intrat cu avantaj de o posesie lăsând să se întrevadă o posibilă calificare-surpriză. Din păcate pentru ei, germanii au avut un sfert 3 în care le-a ieșit aproape tot și au înscris un număr record de 36 de puncte primind doar 20, diferența stabilită fiind decisivă pentru calificare.

Darryl Leon Peak a fost MVP-ul partidei cu cele 23 de puncte înscrise și cele 10 recuperări, indicele de eficiență de 28 fiind cel mai mare dintre cei care au evoluat pe parchet, fiind urmat de un coechipier de-al său, Kerron Johnson, cu 17 puncte și 4 recuperări.

Clujenii sunt acum obligați să se concentreze pe competiția internă, acolo unde ocupă prima poziție în ierarhia Grupei Roșii.

Alte știri din Baschet