Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Clujenii câștigă primul meci din Top 16 cu Oradea Flaviu Buboi / SportPictures.eu
11 Dec 2019

FIBA Europe Cup: Clujenii câștigă primul meci din Top 16 cu Oradea

Astăzi a debutat Top 16, cea de-a doua fază a grupelor FIBA Europe Cup în care ambele formații tricolore rămase în competiție se confruntă într-una din cele patru grupe.

U-Banca Transilvania Cluj și campioana CSM CSU Oradea s-au întâlnit în BTarena din orașul de sub Feleac, elevii lui Mihai Silvășan exploatând avantajul terenului propriu și învingând cu scorul de 81:76 (17:23, 28:13, 20:17, 16:23).

Startul mai bun de meci al ”leilor” a fost anulat de gazde până la pauza mare, sfertul al doilea fiind la discreția acestora, avantajul luat fiind asigurător până la finalul partidei.

Patrick Richard a fost cl mai bun marcator al clujenilor cu 18 puncte, fiind urmat cu 14 puncte de trioul format din Kerron Johnson, Karlo Zganec și Darko Planinic, ultimul dintre ei fiind în zona double-double cu 10 recuperări. De la orădeni Arturas Valeika a dus greul cu 21 de puncte înscrise și 5 recuperări, urmat de Aaron Broussard cu 18 puncteși 6 recuperări.

În celălalt meci din grupa J, israelienii de la Ironi Ness Ziona au câștigat cu 84:75 partida de pe teren propriu cu Tsomi Minsk, formație din Belarus ce va primi miercurea viitoare vizita formației clujene.

În arena ”Antonio Alexe” elevii lui Cristian Achim vor juca peste o săptămână cu Ironi Ness Ziona, o victorie fiind obligatorie pentru a rămâne în cursa pentru primele două poziții care duc în sferturile de finală ale competiției.

Alte știri din Baschet