Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: BC Mureș și U-Banca Transilvania se concentrează pe întrecerea internăMircea Rosca / SportPictures.eu
19 Ian 2017

FIBA Europe Cup: BC Mureș și U-Banca Transilvania se concentrează pe întrecerea internă

Dacă pentru BC Mureș Târgu Mureș situația în grupa K era clară, elevii lui Barnabas Szaszgaspar fiind țintuiți pe ultimul loc, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și-a jucat aseară ultima șansă de a avansa în FIBA Europe Cup.

Mureșenii au înregistrat a cincea înfrângere din tot atâtea partide jucate în jocul de aseară din deplasarea de la Gaziantep, scorul întâlnirii fiind 100:79 (51:38). Alhaji Mohammed a fost principalul realizator al echipei române, cu 23 de puncte înscrise, fiind urmat de Popescu cu 14 puncte și 5 recuperări. Ultimul meci al grupei va fi disputat de BC Mureș în fața propriilor suporteri miercurea viitoare, pe 25 ianuarie, în compania suedezilor de la Södertälje Kings.

În grupa O, U-Banca Transilvania a pierdut în deplasare meciul decisiv cu francezii de la Pau-Lacq-Orthez jucat pe terenul acestora. În luptă directă pentru locul secund, ce ar putea aduce calificarea în play-off-ul FIBA Europe Cup, elevii lui Mihai Silvășan au fost învinși cu scorul 103:83 (56:39) după o partidă în care defensiva lor a rezistat numai 5 minute de la startul partidei și a fost apoi depășită net de echipa adversă. Moldoveanu a înscris cele mai multe puncte pentru clujeni, 24, absența lui în meciurile anterioare cu ungurii de la Alba Fehervar putând fi considerată a fi decisivă pentru ratarea calificării. De altfel, înfrângerea de pe final de meci suferită în sala Polivalentă din Cluj cu Alba Fehervar i-a costat scump pe clujeni, care se văd nevoiți să se concentreze pe competițiile interne indiferent de rezultatul ultimului meci din grupă, programat pe 25 ianuarie în deplasare cu BK Pardubice.

Alte știri din Baschet