Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
FIBA Europe Cup: Adversarele reprezentantelor RomânieiDan Ille / SportPictures.eu
19 Aug 2021

FIBA Europe Cup: Adversarele reprezentantelor României

Astăzi a avut loc la Munchen tragerea la sorți a grupelor preliminare și a celor principale ale FIBA Europe Cup, competiție în care două echipe vor evolua cu siguranță, putând fi acompaniate de o a treia.

Calificată direct în faza grupelor principale, CSM CSU Oradea a fost repartizată în grupa H alături de Szolnok Olajbanyasz (Ungaria, vicecampioană în exercițiu), Legia Varșovia (Polonia, locul 4) și câștigătoarea turneului preliminar ce opune echipele Ironi Ness Ziona (Israel, deținătoarea FIBA Europe Cup), GGMT Viena (Austria, locul 7), BC Parnu (Estonia, locul 5), Keravnos (Cipru, vicecampioana), FC Porto (Portugalia, vicecampioana).

CSO Voluntari va juca în 29 septembrie în semifinalele turneelor preliminare contra portughezilor de la Benfica Lisabona, o victorie urmând să-I ducă în finala contra învingătoarei partidei dintre Donar Groningen (Olanda) şi câștigătoarea sfertului de finală dintre KK Kumanovo (Macedonia) și Swans Gmunden (Austria). Dacă trece de faza preliminară, formația ilfoveană va evolua în grupa C alături de BC Parma Perm (în cazul în care formația rusă nu vor obține calificarea în Basketball Champions League), Heroes Den Bosch (Olanda), Opava (Cehia).

În situația în care campioana U-BT Cluj-Napoca nu va câștiga grupa preliminară A a Basketball Champions League, clujenii vor juca în grupa A a FIBA Europe Cup contra echipei Kapfenberg Bulls (Austria), a unei formații învinse într-un sfert de finală dintr-un turneu BCL și a unei echipe câștigătoare a unui turneu preliminar din FIBA Europe Cup.

Alte știri din Baschet