Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
FED Cup:  Irina Begu - Angelique Kerber, primul meci al zilei de sâmbătăMircea Rosca / SportPictures.eu
15 Apr 2016

FED Cup: Irina Begu - Angelique Kerber, primul meci al zilei de sâmbătă

Tragerea la sorți a meciurilor din FED Cup, play-off-ul pentru Grupa Mondială, dintre România și Germania, de la Cluj, a stabilit ca primul meci al zilei de sâmbătă, 16 aprilie, să fie cel dintre Irina Begu și Angelique Kerber, urmat de întâlnirea Simona Halep - Andrea Petkovic.

Duminică, tot de la ora 13, așa cum se joacă și sâmbătă, se vor întâlni Simona Halep - Angelique Kerber, respectiv Irina Begu - Andrea Petkovic, la simplu, și Monica Niculescu / Alexandra Dulgheru - Annika Beck / Julia Goerges la dublu.

 

Iată cele mai importante declarații acordate de echipa Românie după tragerea la sorți

Irina Begu: ”Nu este foarte important cine joacă în primul meci. Noi suntem oricum pregătite. De data aceasta, față de meciul pe care l-am pierdut la Charleston cu Angelique Kerber lucrurile stau altfel. Sunt odihnită, sunt mai bine pregătită, știu cum să abordez meciul cu ea din punct de vedere tactic, și să nu uităm că eu am jucat cu ea la Roma anul trecut, pe zgură, și am învins-o, așa că se poate întâmpla orice. Faptul că jucăm acasă ne ajută, au fost alături de noi indifferent de rezultat, ar presiunea va fi pe Kerber, nu pe mine.”

Simona Halep: ”Dacă acum joc diferit față de meciul cu Cehia, sper să fie și rezultatul diferit. Va fi un meci greu, o cunosc bine pe Andrea, am jucat de multe ori împotriva ei, am și câștigat și cred că va fi un meci bun. Mie mi-a plăcut mereu să joc primul meci dar înainte să vin aici chiar mă gândeam că ar fi bine să joc al doilea meci, să mă obișnuiesc mai mult iar asta s-a și întâmplat. Sper să fie un lucru bun pentru mine și să câștig”.

Alina Tecșor: ”Mie îmi place să iau lucrurile așa cum vin. Nu este cel mai important lucru în ce ordine jucăm. Știm că mâine ne așteaptă meciuri grele și trebuie să fim pregătite pentru ele. Mă aștept ca uminică, în echipa lor, să apară schimbări, așa cum și la noi pot apărea schimbări, dar nu pot ști nimic până nu se termină meciurile de sâmbătă”.

Alexandra Dulgheru: ”Noi suntem pregătite pentru orice schimbare. Duminică se pot întâmpla multe, dar indiferent dacă este nevoie să jucăm simplu, să jucăm dublu, suntem pregătite”.

Monica Niculescu: ”Eu abia aștept să intru în teren să îmi aduc aminte de acel public excelent din februarie și să dau totul în meci”.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp