Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
FCSB va pleca în două cantonamente în această varăMircea Rosca / SportPictures.eu
10 Iun 2018

FCSB va pleca în două cantonamente în această vară

Jucatorii de la FCSB vor reveni luni, 11 iunie, din vacanță și vor începe pregătirea pentru următorul sezon.

Astfel, luni dimineata este programata vizita medicala la INMS, unde elevii lui Nicolae Dica se vor prezenta incepand cu ora 8:00. Ros-albastrii se vor pregati la Baza Sportiva FCSB din Berceni in perioada 12-15 iunie, urmand ca vineri, 15 iunie, delegatia FCSB sa plece spre Brasov, acolo unde va fi efectuat primul stagiu de pregatire al verii, intre 15 si 28 iunie. Echipa va fi cazata la Hotelul Lux Divina, urmand ca antrenamentele sa se desfasoare pe doua terenuri din zona.

Intre 28 si 30 iunie, jucatorii vor avea parte de o mini-vacanta, urmand ca pe 1 iulie sa decoleze spre Olanda, acolo unde se vor pregati pana pe 14 iulie. Delegatia FCSB va fi cazata, la fel ca si in ultimii doi ani, la Bilderberg Hotel De Keizerskroon, din Apeldoorn, antrenamentele urmand sa fie efectuate la baza WWNA, din Wenum-Wiesel. In Olanda, FCSB va disputa patru partide amicale.

 

sursa: steauafc.com

Alte știri din Fotbal