Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FCSB și Nike prezintă noul echipament de joc pentru meciurile desfășurate pe teren propriu
14 Iul 2017

FCSB și Nike prezintă noul echipament de joc pentru meciurile desfășurate pe teren propriu

Începând cu acest sezon, FCSB va evolua în meciurile desfășurate pe teren propriu într-un nou echipament de joc, care este realizat în culorile tradiționale ale echipei, roșu și albastru. Tricoul este de culoare roșie, cu dungi verticale. Gulerul are forma modernă și are integrată o bandă de culoare albastra în partea din spate.

Părțile laterale ale tricoului au o dungă albastră dintr-un material special. Atunci când jucătorul se află în mișcare, materialul se întinde pentru a oferi o ventilație îmbunătățită și dezvăluie inserții de culoare galbenă poziționate în interiorul texturii. Nike a folosit aceasta combinație cromatică pentru a integra în echipament culorile care se regăsesc în drapelul național.  

Kitul este completat de un șort de culoare albastră și de două seturi de jambiere realizate în culorile tradiționale ale echipei, roșu și albastru, ce prezintă un grafic în zona gambelor.

Noul echipament va fi folosit în premieră în primul meci pe care echipa îl va juca sezonul acesta, împotriva celor de la FC Voluntari.

 

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT

Tehnologia Nike Dri-Fit elimina transpiratia de la nivelul corpului si o scoate in exteriorul tricoului, unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze la potentialul lor maxim.

Perforatiile realizate cu tehnologie laser si panourile de mesh ajuta la cresterea performantelor sportive ale jucatorilor prin imbunatatirea circulatiei aerului in jurul bustului atletilor si reglarea temperaturii corporale.

 

PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR

Nike continua sa puna in prim plan protejarea mediului inconjurator si din acest motiv echipamentele sunt realizate si de aceasta data din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotriva performante de neegalat si un impact scazut asupra mediului inconjurator.

Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Incepand cu anul 2010, Nike a folosit peste 3 miliarde de astfel de sticle la producerea echipamentelor de fotbal, cantitatea de polyester astfel rezultata este suficienta pentru acoperirea a 5,200 de terenuri de fotbal.

Alte știri din Business sport