Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FCSB a prezentat echipamentul Nike pentru noul sezon
11 Iul 2019

FCSB a prezentat echipamentul Nike pentru noul sezon

Ziua de 11 iulie nu reprezintă doar debutul în sezonul competițional 2019-2020, ci și momentul lansării noului echipament de joc Nike pentru partidele de pe teren propriu ale FCSB.

Astfel, în partida cu FC Milsami Orhei, din preliminariile UEFA Europa League, din această seară, roș-albaștrii se vor prezenta în fața propriilor suporteri în echipamentul care va fi folosit în următorii doi ani.

FCSB a organizat o ședință foto specială pentru acest eveniment, la care au participat Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Dennis Man și Bogdan Planic.

Noul echipament FCSB va fi disponibil în magazinul Nike din centrul comercial MegaMall, în magazinul Sport Loft din Băneasa Shopping City și online pe sport-loft.com.

Culoril noului echipament sunt inspirate din roșul termic al unui corp ceresc numit Red Giant. Tricoul este roșu incandescent cu inserții de roșu închis, ce formează un model inspirat din arderile de carbon de la suprafața unei stele în proces de evoluție. Gulerul are un design modern, de culoare albastru intergalactic și se continuă până la baza gâtului.

Inspirația pentru alegerea culorilor noului echipament o reprezintă Red Giant – o stea gigantică luminoasă aflată în ultima etapă de evoluție – evidențiind maturitatea și potențialul echipei FCSB, dar și așteptările pentru sezonul competițional 2019 – 2020.

Materialul folosit în crearea noului echipament înglobează o tehnologie superioară pentru evaporarea îmbunătățită a transpirației în timpul jocului. Kitul este completat de un șort de culoare roșu închis și două seturi de jambiere albastre, asortate cu tricoul.

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT
Tehnologia Nike Dri-Fit elimină transpirația de la nivelul corpului în exteriorul tricoului, de unde se evaporă cu rapiditate. Acest lucru le permite jucătorilor să evolueze la potențialul lor maxim.

Perforațiile realizate cu tehnologie laser și panourile de mesh ajută la creșterea performanțelor sportive ale jucătorilor prin îmbunătățirea circulației aerului în jurul bustului atleților și reglarea temperaturii corporale.

PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURĂTOR
Nike menține în continuare o atenție deosebită asupra protecției mediului înconjurător. Echipamentele sunt realizate și de această dată din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotrivă performanțe de neegalat și un impact scăzut asupra mediului înconjurător.

Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Începând cu anul 2010, Nike a folosit peste 4 miliarde de astfel de sticle pentru producerea echipamentelor de fotbal.

Noul echipament FCSB va fi disponibil în magazinul Nike din centrul comercial MegaMall, în magazinul Sport Loft din Băneasa Shopping City și online pe sport-loft.com.

 

sursa: fcsb.ro

Alte știri din Business sport