Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
FC Voluntari are un nou managerRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iun 2018

FC Voluntari are un nou manager

Clubul ilfovean este în această perioadă în căutarea unei formule câștigătoare pentru un sezon reușit în Liga 1 după ce în ediția recent încheiată au fost nevoiți să treacă prin emoțiile barajului de menținere pe prima scenă fotbalistică. Unul dintre pașii făcuți de conducerea clubului este numirea lui Ioan Andone în funcția de manager cu atribuții de director tehnic.

Experimentatul antrenor va coordona întreaga activitate fotbalistică din cadrul clubului cuprinzând echipele din Liga 1, Liga a III-a, Liga a IV-a, precum și formațiile de juniori din cadrul Academiei de Fotbal. În privința băncii tehnice a formației de primă ligă, conducerea clubului menționează într-o postare pe site-ul oficial: ”FC Voluntari se disociază de toate polemicile create în jurul antrenorului Adrian Mutu. Clubul nostru îi mulțumește pentru serviciile aduse și avem convingerea că se va ajunge la o despărțire de comun acord.”

La nivelul lotului primei echipe, după ce Costin Lazăr a semnat o prelungire a contractului pentru încă un sezon, un alt jucător va evolua la Voluntari. Este vorba de fundașul dreapta portughez Veiga Varzim Miranda Ricardo Jose în vârstă de 24 de ani și care a jucat ultima oară pentru formația Gil Vicente.

Alte știri din Fotbal