Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
FC Viitorul va juca finala Ligii Elitelor U17 și U19academiahagi.ro
20 Mai 2019

FC Viitorul va juca finala Ligii Elitelor U17 și U19

Duminică la prânz a avut loc, pe terenul Municipal din Miercurea Ciuc, a doua manșă a semifinalei Ligii Elitelor U17 (jucători născuți după 1 ianuarie 2002), care le-a opus pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc U17 și FC Viitorul U17.

Învingători în tur cu 6-2, constănțenii s-au impus și în retur, de această dată cu 3-1. Filip Ilie și Louis Munteanu (cu o "dublă") au înscris golurile constănțene din Harghita.

Cu scorul general de 9-3, FC Viitorul U17 s-a calificat în finala Ligii Elitelor, programată pe 26 mai. Adversara constănțenilor din finală va fi LPS Banatul Timișoara (3-3 și 6-0 cu FCSB).

Tot duminică s-a disputat, pe terenul Extensiv din Craiova, manșa retur a semifinalei Ligii Elitelor U19 (jucători născuți după 1 ianuarie 2000), între Universitatea Craiova U19 și FC Viitorul U19.

După victoria categorică cu 5-0 repurtată în prima manșă, FC Viitorul U19 și-a apărat avantajul consistent și a bifat calificarea în finala Ligii Elitelor. Returul de la Craiova s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2, golurile constănțene fiind înscrise de Vlăduț Ștefănescu și Florin Haită. Jucătorii Viitorului au mai trimis de două ori mingea în bară prin Ștefănescu și Mihai.

Cu scorul general de 7-3, FC Viitorul U19 a pătruns în finala Ligii Elitelor, programată pe 1 iunie. Adversara constănțenilor din ultimul act va fi Dinamo București (2-1 și 1-1 U. Cluj).

 

sursa: academiahagi.ro

Alte știri din Juniori