Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
FC Viitorul va disputa un meci amical cu Dunărea CălărașiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Oct 2018

FC Viitorul va disputa un meci amical cu Dunărea Călărași

Campionatul Ligii 1 este întrerupt pentru a face loc acțiunilor loturilor reprezentative de seniori și tineret, astfel că FC Viitorul a decis să dispute, la finalul acestei săptămâni, un joc de verificare. Constănțenii vor întâlni, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi, pe Dunărea Călărași.

Pentru acest meci, conducerea tehnică a Viitorului nu va avea la dispoziție numai puțin de nouă jucători, convocați la loturile reprezentative. Denis Drăguș și Tudor Băluță se află în lotul naționalei de seniori pentru partidele cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor (11 și 14 octombrie), Lima Mailson a fost convocat la naționala statului Capului Verde pentru partidele cu Tanzania din 12 și 16 octombrie, contând pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, iar Ianis Hagi, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Andrei Ciobanu și Virgill Ghiță se află la lotul U21 al Româmiei care va disputa, la 12 și 16 octombrie, cu Țara Galilor și Liechtenstein, ultimele două meciuri din preliminariile C.E U21. De asemenea, fundașul Marius Leca a fost convocat la naționala U19, care va susține în această perioadă două partide amicale cu Suedia (12 și 14 octombrie).

 

sursa: fcviitorul.ro

Alte știri din Fotbal