Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
FC Viitorul îl înregimentează pe Steliano FilipRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Iun 2019

FC Viitorul îl înregimentează pe Steliano Filip

FC Viitorul a anunțat astăzi înregimentarea unui jucător cu experiență în campionatul intern. Steliano Filip, fost jucător al ”câinilor roșii”, a semnat un contract pentru doi ani de zile și va aduce siguranță în flancurile defensivei trupei constănțene.

Revenit la începutul acestui an în țară la Dunărea Călărași după ce a evoluat la Hajduk Split, Filip a optat pentru FC Viitorul în primul rând pentru oportunitatea de a lucra cu Gheorghe Hagi și șansa de a reveni la echipa națională.

Iată comunicatul postat de FC Viitorul pe site-ul oficial: ” Începând de astăzi, Steliano Filip este noul jucător al formației FC Viitorul Constanța. În vârstă de 25 de ani, Filip evoluează pe postul de fundaș stânga și a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. În cariera sa a mai jucat pentru Dinamo București, Hajduk Split sau Dunărea Călărași.”

Alte știri din Fotbal