Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
FC Viitorul este câștigătoarea Ligii Elitelor U17Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Iun 2018

FC Viitorul este câștigătoarea Ligii Elitelor U17

Sâmbătă, 2 iunie, la Centrul Național de Fotbal Buftea s-a disputat finala Ligii Elitelor dedicată categoriei de vârstă Under 17, între FC Viitorul și Club Sportiv U Craiova. FC Viitorul s-a impus cu 6-5 după loviturile de departajare.

Câștigătoare și a Cupei Elite U17, FC Viitorul a reușit eventul Cupă-Campionat. Formația constănțeană a deschis scorul încă de la începutul primei reprize, prin Louis Munteanu. Jovan Markovic putea aduce egalarea pentru Craiova încă din minutul 55, când a ratat o lovitură de la 11m, însă a făcut-o în minutul 62, când l-a învins pe portarul Paul Șerban cu o lovitură de cap.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, la finalul timpului regulamentar, astfel că a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili câștigătoarea Ligii Elitelor U17 din acest sezon. Cu ratări din partea ambelor echipe, FC Viitorul s-a impus cu scorul de 6-5.

De asemenea, portarul constănțenilor, Paul Șerban, a fost declarat jucătorul finalei, datorită intervențiilor sale de la loviturile de departajare. 

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori