Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
FC Viitorul anunță noi transferuriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Iun 2018

FC Viitorul anunță noi transferuri

Echipa de la malul mării continuă să își completeze trupa cu noi jucători înregimentați înaite de plecarea în stagiile de pregătire.

Constănțenii l-au înregimentat pe mijlocașul francez Lyes Hafid Houri. În vârstă de 22 de ani, Houri a venit liber de contract și este fost internațional francez (U19, U17 și U16) și a semnat un contract pe trei ani cu FC Viitorul.

Atacantul Cătălin Țîră este noul jucător al formației FC Viitorul, acesta semnând un contract valabil pentru următorii trei ani. În vârstă de 24 de ani, pe care îi va împlini peste câteva zile, Țîră a evoluat în cariera sa pentru echipele de tineret și juniori ale cluburilor Dinamo, Lazio și Udinese, pentru ca apoi să îmbrace tricoul formațiilor de seniori ADO Den Haag, FC Brașov, Rapid București, Concordia Chiajna sau Juventus București.

De asemenea, Robert Băjan, fost internațional U19, a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani cu formația constănțeană. În vârstă de 22 de ani, Băjan evoluează pe postul de fundaș dreapta și a mai jucat în carieră pentru FC Farul, FC Brașov, ASA Tg. Mureș și Pandurii Tg. Jiu.

Eduard Florescu va îmbrăca din această vară tricoul negru-albastru. În vârstă de 22 de ani, pe care îi va împlini în această lună, Eduard Florescu a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani cu FC Viitorul. Evoluează pe postul de mijlocaș și a mai jucat la CS Mioveni.

Alte știri din Fotbal