Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
FC Viitorul a câştigat prima ediţie a Ligii Elitelor U17Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mai 2016

FC Viitorul a câştigat prima ediţie a Ligii Elitelor U17

Marea finală a competiției numărul unu a țării la categoria de vârstă sub 17 ani a avut loc sâmbătă, 28 mai, la Mogoşoaia, cu începere de la ora 18:00 şi le-a adus faţă în faţă pe Dinamo şi pe FC Viitorul.

În semifinale, Dinamo, campioana seriei Est în sezonul regular, a învins-o pe CS U Craiova, ocupanta locului secund în seria Vest. Unicul gol al meciului a fost reușit de Gabriel Răducan în minutul 47, când l-a surprins pe portarul advers cu un șut frumos de la 30 de metri. Viitorul a trecut de Ardealul cu 3-0, golurile fiind marcate de Mățan, Drăguș și Mihalache.

În finala mică, pentru locurile 3-4, victoria a revenit celor de la Ardealul Cluj-Napoca, după ce au învins-o pe CS U Craiova cu scorul de 4-0.

În finala mare, FC Viitorul s-a impus cu 4-2, câștigând prima ediție a Ligii Elitelor Under 17. Golurile au fost marcate de Mățan, de două ori, Neciu și Ene, respectiv Pădureț și Dima..

La festivitatea de premiere s-au acordat şi două premii speciale, pentru cel mai bun portar, Albert Popa de la Ardealul şi cel mai tehnic jucător, Alexandru Mățan de la FC Viitorul.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori