Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
FC Viitorul - Gent în turul 2 al Europa LeagueRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Iul 2019

FC Viitorul - Gent în turul 2 al Europa League

UEFA a decis ca adversara formației FC Viitorul în turul secund al Europa League să fie echipa belgiană KAA Gent, care o va înlocui în această fază pe Royal Antwerp.

Această decizie a fost luată  în urma interzicerii echipei Mechelen (câștigătoarea Cupei Belgiei) de a participa în acest sezon al cupelor europene, unde ar fi urmat să evolueze direct în faza grupelor. 

Locul acesteia în grupele Europa Leagie va fi luat de Standard Liege, iar în turul 3 Belgia va fi reprezentată de Antwerp, adversara inițială a constănțenilor. Astfel, Gent, clasată pe locul 5 în play-off-ul Jupiler Pro League, chiar în urma celor de la Antwerp, a obținut calificarea în cupele europene.

Programul jocurilor rămâne neschimbat, prima manșă a confruntării KAA Gent - FC Viitorul va avea loc în Belgia, la 25 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, la stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi.

 

sursa: fcviitorul.ro

Alte știri din Fotbal