Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
FC Steaua va ataca în justiție decizia Înaltei Curți de Casație și JustițieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Feb 2015

FC Steaua va ataca în justiție decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție

Clubul de fotbal Steaua București va ataca în justiție decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) de anulare a mărcii ''Steaua'', a anunțat campioana României într-un comunicat.

''Fotbal Club Steaua București respectă decizia pronunțată de ÎCCJ încă de la pronunțare, punând-o în aplicare imediat după apariție. Având în vedere faptul că Fotbal Club Steaua București consideră nedreaptă hotărârea pronunțată, va exercita căile extraordinare de atac împotriva hotărârii instanței, astfel cum sunt prevăzute de legislația în vigoare, în speranța că va recupera marca pe care a înregistrat-o cu bună-credință și a utilizat-o ani la rând în cele mai importante competiții fotbalistice'', precizează clubul după apariția motivației ÎCCJ în decizia civilă nr. 3425/2014, în urma căreia s-a dispus anularea mărcii Steaua București înregistrată sub nr. 061735.

Totodată, FC Steaua indică faptul că ÎCCJ nu s-a pronunțat asupra palmaresului echipei sau a culorilor sub care aceasta evoluează în competițiile interne și internaționale, întrucât nu a existat o astfel de cerere.

''Astfel, hotărârea instanței nu produce nicio consecință juridică pe plan fotbalistic (nici cu privire la trofeele câștigate de Campioana României, nici cu privire la culorile făcute celebre în cele mai importante competiții fotbalistice)'', anunță clubul.

Steaua anunță suporterii că va întreprinde - cu sprijinul SCA Piperea și Asociații - toate demersurile legale necesare ''pentru apărarea drepturilor'' sale privind marca, numele și culorile clubului.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Liga 1