Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FC Petrolul și Cramele Halewood lansează vinurile dedicate suporterilor ploieștenifcpetrolul.ro
19 Dec 2014

FC Petrolul și Cramele Halewood lansează vinurile dedicate suporterilor ploieșteni

FC Petrolul și partenerul său Cramele Halewood lansează, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, 3 sortimente de vinuri, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc și Spumant demisec, pentru ca fanii lupilor să se poată bucura pe deplin de momente unice alături de familii și prieteni.

Cele 3 sortimente de vinuri se găsesc, începând din acest weekend în toată rețeaua magazinelor Halewood din județul Prahova. Ambele vinuri pot fi achiziționale la prețul de 15 lei/sticla, în timp ce spumantul costă 17,5 lei/sticla.

Cabernet Sauvignon: De culoare rubinie, acest Cabernet Sauvignon, cu o vizibilă tentă de noblețe, are arome de tutun, piper negru și stejar rumenit. Vinificarea s-a facut cu mare atenție, permitând extragerea și conservarea aromelor primare.

Sauvignon Blanc: Un vin alb, de culoare alb-verzui, cu arome de piersici și pepene, printre care se strecoară note fine de iarbă proaspăt cosită. Bine structurat, vinul păstrează echilibrul dintre aciditate și arome, având un postgust elegant, unde predomină notele citrice.

Spumant demisec: Un vin spumant elegant, suav și rotund, cu un șarm și o senzualitate deosebite, cu arome delicate de miere și flori de citrice, note de ananas și flori de soc. Perlarea elegantă reamintește faptul că într-un pahar de sampanie pot fi nu mai putin de 58 de milioane de bule fine de dioxid de carbon.

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Business sport