Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FC Petrolul pune în vânzare bilete și abonamente pentru sezonul 2014-2015SportPictures.eu
22 Mai 2014

FC Petrolul pune în vânzare bilete și abonamente pentru sezonul 2014-2015

FC Petrolul Ploiești anunță că începând de miercuri, 28 mai, va pune în vânzare abonamentele valabile pentru stagiunea 2014-2015.

Până pe 7 iunie, procedura va fi rezervată exclusiv vechilor abonați ce doresc să-și păstreze locul deținut până acum, urmând ca, din data de 9 iunie, abonamentele să poată fi procurate de către toți cei interesați.

Suporterii care au deținut abonamente sunt rugați să le prezinte în momentul reînnoirii acestora, împreună cu cartea de identitate. Pentru sezonul viitor, prețurile biletelor și al abonamentelor rămân neschimbate, în plus, abonații vor avea acces și la partidele din Cupa Ligii, competiție nou înființată. Abonamentele vor fi vândute doar la casele de ticketing ale stadionului ”Ilie Oană”.

Prețuri abonamente

                              Sezon          Tur

Peluze                  195 lei        120 lei

Tribuna II             395 lei        230 lei

Tribuna I              550 lei        320 lei

Tribuna 0             950 lei        550 lei

Loc în lojă          6.000 lei

* Abonamentele vor fi valabile atât la meciurile oficiale organizate de către FC Petrolul Ploiești (Liga I, Cupa României, Cupa Ligii și preliminariile Europa League), cât și la jocurile amicale ale ”galben-albaștrilor”, ce se vor desfășura pe stadionul „Ilie Oană”. Exemplu: un abonament pentru tot sezonul va asigura accesul la cel puțin 23 de partide;

** Elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea de abonamente, acestea urmând să fie amplasate la Peluza II. Abonamentele pot fi achiziționate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student/elev, ștampilat și vizat la zi.

*** Abonamentele FAMILY vor fi emise în Sectorul 212, Tribuna II. Copiii sub 12 ani vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoțiți de către un părinte deținător de abonament emis pentru acest sector.

Totodată, FC Petrolul Ploiești face cunoscute și prețurile pentru bilete, ce vor fi valabile în sezonul 2014-2015

Prețuri bilete

Peluze              12 lei

Tribuna I           35 lei

Tribuna II          25 lei

Tribuna 0          60 lei

Loc în lojă        300 lei

* La anumite partide din Liga I, Cupa României, Cupa Ligii și din preliminariile Europa League, prețul biletelor poate suferi modificări.

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Business sport