Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Evoluțiile stranierilor în campionatele franceze de rugbyAFP / Mediafax Foto
25 Aug 2014

Evoluțiile stranierilor în campionatele franceze de rugby

În acest week-end s-au desfășurat etape în primele două divizii valorice de rugby ale Franței, acolo unde evoluează o serie de jucători români. În elită, în Top 14, Castres, vicecampioana Hexagonului, a fost învinsă de Toulouse în deplasare cu 35-6. Pilierul român Mihăiță Lazăr a fost rezervă și a intrat în joc la Castres în minutul 57. Nouă minute mai târziu el a fost eliminat temporar cu cartonaș galben. Vali Ursache, care este accidentat, nu a jucat pentru Oyonnax la înfrângerea suferită la Bayonne, cu scorul de 38-12.

Nou-promovata Lyon a fost învinsă și ea în deplasare, la Stade Francais, cu 23-20. La bonusul defensiv a contribuit și Bogdan Bălan, care a jucat pilier  în partea a doua pentru lyonezi. Pungea, la aceeași echipă, nu a fost selecționat.

În Pro D2, a doua divizie, Antonescu a debutat pentru Tarbes cu vicorie, 28-22 acasă cu Dax. Antonescu a fost introdus la linia a doua în minutul 63. Mihai Macovei a fost și el la debut, cu Massy, care a pierdut pe teren propriu, 14-12 în fața celor de la Pau. Macovei a fost titular pe postul de flanker stânga, până în minutul 57.

Carcassonne a avut în componență doi români, pe Andrei Ursache, titular ca pilier stânga, dar și pe Alin Coste, introdus după pauză la linia a doua. Carcassonne a pierdut destul de categoric, 30-12, în deplasarea de la Montauban. Perpignan, cu Paulică Ion pilier dreapta titular, a învins acasă cu 22-9 pe Colomiers.

Alte știri din Rugby