Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Evoluțiile românilor în campionatele EuropeiAlexandru Hojda / Mediafax Foto
02 Feb 2014

Evoluțiile românilor în campionatele Europei

Sâmbătă după-amiază, în etapa a 19-a din Bundesliga, Stuttgart, cu Maxim rezervă, a întâlnit-o pe Leverkusen, pe terenul acesteia. Chiar dacă au deschis scorul, șvabii au fost egalați până la pauza și în a doua repriză au mai primit un gol, meciul luând sfarsit cu scorul de 2-1 în favoarea celor de la Leverkusen. Maxim l-a înlocuit pe Harnik în minutul 62, a jucat destul de exact, a coordonat jocul la centrul terenului, a pasat mult la trecerea timpului în speranța obținerii unei remize, dar el și colegii lui au primit gol în minutul 84 și Stuttgart se află la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil.

Primera Division a programat etapa cu numărul 22, iar Getafe, formația la care evoluează Ciprian Marica a jucat pe teren propriu în compania celor de la Valadolid. Marica a fost integralist și s-a zbătut mult ca să marcheze pentru echipa sa, dar la sfârșitul celor 90 de minute de joc, scorul a fost 0-0. Această temiză prelungește lunga perioadă în care Getafe n-a mai cunoscut gustul victoriei , mai precis de 7 etape, lucru care-i apropie de zona fierbinte a retrogradării.

Gabi Tamaș a fost titular în etapa a 29-a din Championship pentru Doncaster în meciul acesteia cu Middlesbrough, scor 0-0.

În Belgia, antrenorul Mircea Rednic și echipa sa, Gent, au obținut a doua victorie consecutivă, de această dată pe teren propriu, câștigând în etapa a 24-a cu 2-0 în fața celor de la OH Leuven.

Alte știri din Fotbal