Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Evenimentele notabile pentru românii din BelgiaAbaca / Hepta / SportPictures.eu
23 Ian 2017

Evenimentele notabile pentru românii din Belgia

Etapa a XXII-a a campionatului belgian de fotbal a programat o rundă foarte interesantă, prima a anului 2017. Mouscron, echipa pregătită de Mircea Rednic, s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Lokeren, pe teren propriu, după ce a fost condusă cu 1-0. Cu acest succes, primul de la instalarea românului la timonă, Mouscron a ajuns la 15 puncte și a cedat lanterna roșie a clasamentului, urcând pe locul 15. Cristian Manea nu a fost convocat la Mouscron pentru acest joc, însă concurentul său pe post, albanezul Vojvoda, a marcat un autogol.

Standard Liege a fost învinsă pe teren propriu de campioana en-titre, Brugge, cu 3-0. În ultimele 10 minute, la alb-roșii a debutat Răzvan Marin, care însă nu a avut timp să se remarce. Standard Liege ocupă locul 9, cu 31 de puncte.

Anderlecht Bruxelles s-a impus cu 3-1 în meciul de acasă, cu St. Trond. Nicolae Stanciu a marcat în minutul 65 golul de 2-0, fiind integralist, în timp ce Alexandru Chipciu a fost înlocuit în minutul 84. Anderlecht se află pe locul secund, cu 44 de puncte.

Din sezonul regulat mai sunt 8 runde de disputat, după care se va intra în faza play-off.   

Alte știri din Stranieri