Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Eva Tofalvi ţine steagul sus pentru România la Soci
22 Ian 2014

Eva Tofalvi ţine steagul sus pentru România la Soci

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că biatlonista Eva Tofalvi va purta drapelul tricolor la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci.

Calificată la a cincea Olimpiadă din carieră, experiementata biatlonistă va purta pentru a doua oară consecutiv drapelul tricolor, după Vancouver 2010.

Cu patru ani în urmă, Eva a obţinut locul 11 la proba individuală de 15 km şi locul 10 cu ştafeta feminină de 4x6 km. Pe acelaşi loc 11 a sosit şi în 1998, la Nagano.

Având 35 de ani împliniţi în decembrie 2013, Eva Tofalvi şi-a asigurat locul la Soci după ultima etapă de Cupă Mondială, derulată în weekendul trecut, la Anthloz, Italia, de la care am relatat şi noi.

Vom urmări cu tot mai mare atenţie fenomenul olimpic şi vom relata despre participarea sportivilor noştri. Zilele acestea se va definitiva întreg locul olimpic al României pentru JO de la Soci.

Alte știri din Sporturi de iarnă