Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Eurosport aduce o nouă viziune Jocurilor Olimpice de iarnă Beijing 2022Getty Images
26 Ian 2022

Eurosport aduce o nouă viziune Jocurilor Olimpice de iarnă Beijing 2022

Eurosport, Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, a anunțat planurile sale pentru acoperirea Jocurilor Olimpice de Iarnă Beijing 2022.

Cu puțin peste o săptămână rămasă până la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice, Eurosport a dezvăluit scala fără precedent a operațiunilor sale. Inovații dintre cele mai ambițioase prind contur pe ecrane.

Jocurile Olimpice pot fi urmărite integral în Europa* pe Eurosport Player și pe platformele digitale Eurosport începând din 2 februarie.

 

Cifrele cheie ale Jocurilor Olimpice Beijing 2022 pe Eurosport

- Difuzate în 50 de țări și teritorii, în 19 limbi diferite

- 1.200 de ore de producție în direct pe canalele Eurosport și platformele digitale precum aplicația Eurosport și Eurosport Player

- 107 experți ai sporturilor de iarnă și prezentatori, cu un palmares de 95 de medalii olimpice

- 13.701 sesiuni de comentarii

- 3.254 km de fibră optică folosită pentru operațiunile de difuzare – suficient pentru un drum dus-întors între Beijing și Tokyo

 

Andrew Georgiou, President of Sport, Discovery a spus: „Pentru a doua oară în decurs de șase luni, audiența Eurosport are acces la un meniu impresionant cu acțiune sportivă, experți și prezentatori de top, analize, inovații și divertisment. Toate acestea fac din Eurosport singurul loc în care fanii pot urmări în întregime Jocurile Olimpice.

La Tokyo am dovedit că putem acoperi Jocurile Olimpice într-un mod unic, chiar și în mijlocul unei pandemii. Pentru Beijing 2022, experții noștri, tehnologia de top și abordarea ambițioasă aduc acțiunea în direct alături de conținutul de divertisment pentru a interacționa cu fanii atât în timpul, cât și după competiții.

Suntem foarte entuziasmați să le oferim fanilor o experiență fără precedent în lumea sporturilor de iarnă. Știm că audiența noastră va descoperi puterea Jocurilor Olimpice de Iarnă Beijing 2022 și se va bucura de noi povești alături de sportivii lor favoriți.”


Eurosport aduce noi inovații

Eurosport Cube este din nou în centrul atenției, inovând din punct de vedere tehnologic și continuând să împingă limitele a ceea ce este posibil într-un studio de difuzare. The Cube creează un ecosistem virtual mai grandios decât orice studio de sport, plasat într-o cabană de pe versantul unui munte înzăpezit. Treptat, priveliștea dezvăluie o vastă stațiune de iarnă ce oferă multiple locații de prezentare și analiză. Structura și peisajul au fost construite timp de 12 luni. Acestea oferă prezentatorilor o lume realistă și redau o experiență cât mai autentică fanilor.

Avataruri care se aseamănă cu sportivi din diferite discipline ale sporturilor de iarnă sunt prezente în The Cube, astfel încât experții Eurosport se pot plimba în jurul lor și pot analiza mișcările și performanțele sportivilor în cele mai mici detalii. Mai mult, alte avataruri populează spațiul studioului, îmbogățind atmosfera și plimbându-se în timp real în stațiune cu un teleschi.

Poveștile care fac din Jocurile Olimpice o competiție unică sunt redate integral pe Eurosport. Fanii Jocurilor pot urmări pe platformele Eurosport sacrificiile făcute de sportivi pentru a concura la Beijing, dar și unele dintre cele mai interesante detalii oferite de campionii olimpici.

Înaintea Beijing 2022, iubitorii sportului pot să-i cunoască mai bine pe unii dintre sportivii care vor concura în diverse probe. Athletes to Watch, presented by Bridgestone (10 episoade) îi pune în lumină pe Dorothea Wierer, Andre Hoeflich și Charlotte Kalla, printre alții.

Scott Young, Senior Vice President, Content and Production, Discovery, a spus: „Ambiția Eurosport pentru Beijing 2022 este de a oferi o producție în direct și de la distanță nemaivăzută până acum. Eurosport și Eurosport Player sunt singurele locuri în care Jocurile Olimpice se pot urmări integral. Toate cele 109 probe, un record pentru Jocurile Olimpice de Iarnă, sunt transmise din Beijing, Yanging și Zhangjiakou. Eurosport acoperă fiecare locație a fiecărei probe.

The Cube a fost extins și regândit pentru Beijing 2022 și oferă platforma cea mai bună pentru poveștile olimpice. Îmbinând inovații, tehnologie și viziune cinematică, acesta revoluționează prezentările și analizele sportive și ajută echipa noastră de experți, prezentatori și producători să relateze cele mai importante povești în cel mai interesant mod.”


Cea mai bună distribuție de experți oferind cea mai bună analiză

Team Eurosport conține 107 experți ai sporturilor de iarnă și prezentatori care împreună au câștigat 80 de medalii olimpice, dintre care 26 de aur, și au la activ 215 participări la Jocurile Olimpice. Experții vor oferi o perspectivă unică asupra competiției milioanelor de fani din Europa pe canalele Eurosport și platformele Eurosport.

*Eurosport va difuza Beijing 2022 în toată Europa, cu excepția Rusiei

Alte știri din Business sport