Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Europenele la debutAFP / Mediafax Foto
24 Apr 2014

Europenele la debut

De astăzi, 24 aprilie şi până pe 27 aprilie, Montpellier (Franța) va fi gazda Campionatelor Europene de judo, ediţia din acest an reunind la start 321 de judoka din 43 de ţări.

Ţara noastră a deplasat o delegaţie numeroasă, nu mai puţin de 9 sportivi încercând să urce pe podiumul continental. programul acestora pe tatami este următorul:

 

Joi, 24 aprilie, la categoria 57 kg, în primul tur, vice-campioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu, cap de serie numărul 3, va lupta cu Katinka Szabo, în timp ce Loredana Ohâi o va întâlni pe Hedvig Karakas, numărul 15 IJF.

La 52 kg, vice-campioana europeană Andreea Chiţu va lupta în primul meci cu învingătorea întâlnirii dintre Tetyana Levytska (Ucraina) şi Penelope Bonna (Franţa), iar Larisa Florian o va întâlni pe italianca Odette Giufrida, numărul 20 mondial.

La categoria 48 kg, vicecampioana mondială de juniori Alexandra Pop o întâlneşte în primul meci pe Amelie Rosseneu, din Israel, numărul 14 IJF.

Tot joi, în întrecerea masculină va intra în concurs şi Laszlo Szoke, la categoria 66 kg, care va lupta cu belgianul Jasper Lefevere.

 

Vineri, 25 aprilie, la categoria 73 kg, Costel Dănculea, îl va întâlni pe estonianul Kunter Rothberger.  

 

Sâmbătă, 26 aprilie, la +100 kg, Daniel Natea are meci cu Andre Breitbarth, din Germania şi Vlăduţ Simionescu luptă cu Stanislav Bondarenko, din Ucraina.

 

Le dorim succes sportivilor nostri!

Alte știri din Judo