Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Europa League: Victorii pe linie ale românilorAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
06 Nov 2015

Europa League: Victorii pe linie ale românilor

Aseară s-au disputat partidele etapei a 4-a a grupelor Europa League. Amărăciunea lipsei unei echipe românești în această fază a competiției este palid compensată de prestațiile unor jucători tricolori în echipe ce au rămas în lupta pentru trofeu. Ca de obicei, în această etapă au loc jocurile retur ale celor din etapa anterioară, astfel încât se pot trage o serie de concluzii preliminare referitor la poziția finală pe care echipele o pot ocupa în clasamentele grupelor după seria de șase meciuri.

În grupa D, după ce a învins categoric în deplasarea din Danemarca, Napoli a depășit cu un galop de sănătate în fața propriilor suporteri formația Midtjylland. După 5-0 (3-0) cu Chiricheș integralist, italienii au maxim de puncte, cu 6 mai mult decât danezii care ocupă locul 2.

După ce a remizat la Dnepropetrovsk în prima rundă a grupei G, Lazio a avut un parcurs fără greșeală și aseară a învins din nou pe Rosenborg, de data aceasta în Norvegia. Titular, Radu Ștefan a primit un cartonaș galben și a rămas în teren până la ultimul fluier în victoria cu 2-0 (2-0) a echipei sale și stă comod în fotoliul de lider al grupei cu 10 puncte, cu 3 mai multe decât francezii de la St. Etienne pe care îi vor întâlni în meci direct pentru șefia grupei în ultima etapă.

Tătărușanu a fost doar rezervă la meciul Fiorentinei de la Poznan, terminat cu scorul Lech – AC Fiorentina 0-2 (0-1). Cele trei puncte ale revanșei după înfrângerea pe teren propriu din etapa anterioară coroborată cu victoria celor de la Basel în deplasarea de la Belenenses urcă echipa italiană pe locul secund în ierarhia grupei I. Toscanii îi pot egala la puncte (9) pe elvețieni în cazul unei victorii peste trei săptămâni în meciul direct pe care urmează să-l joace tot în deplasare.

Pe lângă jucători, pe terenurile pe care s-au disputat aseară partidele a intrat și o garnitură de arbitri români. La Baku, Qarabag și AS Monaco au terminat indecis 1-1 (1-0) o partidă condusă la centru de Cristian Balaj. Arbitrul român i-a avut ca asistenți pe Ovidiu Artene și Valentin Avram, adiționali pe István Kovács și Radu Petrescu, iar ca rezervă pe Mircea Grigoriu.

Alte știri din Stranieri