Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Europa League: Spectacolul și golurile se amână pentru returSportPictures.eu
27 Iul 2017

Europa League: Spectacolul și golurile se amână pentru retur

Cupele europene par a nu fi o sărbătoare pentru fosta campioană a României care cu mai puțin de jumătate de an în urmă evolua în primăvara Europa League. Astăzi, cu un lot remaniat masiv, cu alt antrenor, dar cu aceiași suporteri, puțini, dar inimoși, Astra Giurgiu a avut o evoluție ștearsă pe ”Marin Anastasovici” în manșa tur a turului 3 preliminar al Europa League cu ucrainenii de la FC Oleksandria.

"Ștearsă" este un atribut ce lasă loc la interpretări, însă lipsa șuturilor pe poartă, jocul difuz al celor din partea cărora se aștepta să lumineze la mijlocul terenului, și aici ne referim în special la Alex Ioniță, au dus la un rezultat ce nu mulțumește, dar nici nu trebuie să nemulțumească trupa giurgiuveană. Asta deoarece Iliev a avut o intervenție bună și a repsins un șut pe poartă în minutul 30, în timp ce la cealaltă poartă în minutul 40 Belu-Iordache a încercat un șut de la distanță, imprecis însă. Introducerea lui Marquinhos și a lui Le Tallec la câteva minute după pauză ar fi trebuit să dinamizeze ofensiva Astrei, dar nici măcar când au jucat în superioritate numerică după eliminarea lui Basov în minutul 77 nu au reușit să schimbe tabela.

S-a terminat Astra Giurgiu - FC Oleksandria 0-0 și speranțele se îndreaptă spre meciul retur.

 

Astra Giurgiu (antrenor Edi Iordănescu): Iliev - C. Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan - V. Gheorghe (min. 52 Marquinhos), Mrzljak, Dandeas - Al. Ioniţă (min. 77 Balaure), Chipirliu (min. 55 Le Tallec), Nicoară

FC Oleksandria (antrenor Volodymyr Sharan): Pankiv - Chebotayev, Basovs, Gitchenko, Batsulas - Banada, Zaporozhan, Grytsuk - (min. 66 Ponomar) - Starenkyi (min. 80 Bondarenko), Sitalo, Poliarus (min. 71 Tsurikov)

Alte știri din Fotbal