Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Europa League: Înfrângere dureroasă pentru CFR ClujMircea Rosca / SportPictures.eu
23 Aug 2018

Europa League: Înfrângere dureroasă pentru CFR Cluj

2.500 de spectatori au asistat la o victorie importantă a luxemburghezilor de la F91 Dudelange în fața campioanei României, CFR Cluj. Plecați în Ducat avertizați de forța ofensivă a celor care i-au eliminat pe polonezii de la Legia Varșovia, elevii lui Toni Conceicao nu au putut coagula un joc care să le permită să plece cu punct sau măcar cu un gol înscris. Mai mult decât atât, două goluri înscrise în partea a doua a meciului le dau speranța luxemburghezilor că pornesc cu prima șansă în returul de peste o săptămână din Gruia.

Veștile proaste au venit pentru clujeni încă din startul meciului, Culio fiind nevoit să părăsească terenul după numai 10 minute de joc din cauza unei accidentări, fiind înlocuit cu Males, apoi trei minute mai târziu Stolz a șutat prima dată spre poarta lui Arlauskis, dar balonul deviat a trecut puțin peste transversală. În minutul 28 Turpel încearcă și el poarta clujenilor, dar balonul trimis de el trece pe lângă bara de la colțul lung. Un gol înscris din ofsaid de Omrani este anulat în minutul 31, aceasta fiind singura fază notabilă a clujenilor în prima repriză.

O intrare dură a lui Cristi Manea asupra portarului Joubert a dus la schimbarea acestuia, dar înlocuitorul său nu a dat emoții și a intervenit perfect la șutul din apropiere al lui Omrani din minutul 56. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 67 la o fază în care defensiva CFR-ului a fost depășită de o centrare din flancul drept ce a ajuns la Couturier, șutul acestuia a fost respins de Arlauskis până la Turpel, care a trimis în plasă. Fără replică în continuare, clujenii au mai primit un gol în minutul 80 în urma unei lovituri libere executate de Sinani ce l-a surprins pe Arlauskis, balonul intrând în plasă la rădăcina barei din dreapta portarului lituanian.

S-a încheiat F91 Dudelange - CFR Cluj 2-0 (0-0), un rezultat greu de răsturnat peste o săptămână în Gruia.

 

F91 Dudelange (antrenor Antoine Mangione): Joubert (min. 51 Frising) - Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti - Turpel, Stelvio Da Cruz, Kruska, Couturier (min. 88 Melisse), Stolz - Stumpf (min. 65 Sinani)

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Bordeianu (min. 69 De Luca), Hoban, Culio (min. 10 Males) - Ad. Păun (min. 60 Mailat), Ţucudean, Omrani

Alte știri din Fotbal