Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Europa League: Gonzales a dat, Gonzales a luatValics Lehel / SportPictures.eu
06 Aug 2015

Europa League: Gonzales a dat, Gonzales a luat

Timp de 10 minute speranțele celor de la ASA Târgu Mureș au căpătat consistență și au foast aproape palpabile, însă același om care i-a adus pe oamenii lui Miriuță la un pas de extaz i-a îndepărtat ireversibil de la calificare.

Returul de la St. Etienne al dublei din turul 3 preliminar al Europa League începea de la un 0-3 apăsător pentru cei de la ASA, însă ardelenii nu au intrat în teren resemnați. Șutul lui Gorobsov din minutul 12, scos cu dificultate de Ruffier de sub transversală, a fost o declarație de intenție a oaspeților, care au reușit deschiderea scorului în minutul 39 la o acțiune combinată a lui Axente și Pedro. Primul a construit faza cu o incursiune în careul advers și după ce a fost atacat de un adversar balonul a ajuns la Pedro care a finalizat la colțul lung.

Golul a ridicat nivelul de alertă în careul lui Ruffier și în minutul 50 Brandan și Mureșan sunt blocați la sacrificiu de fundașii ”verzilor”. Christophe Galtier îl trimite în teren pe Hamouma, cel care a făcut ravagii la Târgu Mureș, pentru a forța atacul și autorul a două dintre cele trei goluri din meciul tur semnează o bară la mai puțin de un minut de la intrarea în teren. Cu toate acestea, în minutul 62 Gonzales se înalță și trimite cu capul în plasa porții lui Ruffier o minge centrată de Gorobsov din lovitură liberă, ducând scorul la 2-0. Un pas enorm către mirajul egalării scorului la general, dar în minutul 72 totul se năruie când același Gonzales a deviat în proprie poartă o lovitură liberă executată de Mollo. A fost momentul în care decizia calificării era luată, dar neșansa nu poate știrbi impresia bună lăsată de ASA în acest meci.

St. Etienne – ASA 1-2 (0-1), un rezultat care califică echipa franceză, dar recompensează un joc în care elevii lui Miriuță și-au apărat onoarea.

 

St.Etienne (antrenor Christophe Galtier): Ruffier - Clerc (min. 77 Theophile-Catherine), Sall, Perrin, Pogba - Diomande (min. 67 Lemoine), Clement, Brison - Monnet-Paquet (min. 55 Hamouma), Roux, Mollo

ASA (antrenor Vasile Miriuţă): Stăncioiu - Golanski, Gonzales, Balic, Velayos - Hanca (min. 61 Jazvic), Mureşan, Gorobsov, Pedro (min. 72 R. Costa) - Axente, Jurado (min. 46 Brandan)

Alte știri din Fotbal