Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Europa League: Dinamo, eliminată fără drept de apelStefan Constantin / SportPictures.eu
04 Aug 2017

Europa League: Dinamo, eliminată fără drept de apel

Dinamo București a pierdut clar meciul retur din turul al treilea preliminar al Europa League. Pe San Mames din Bilbao, echipa locală, Atheltic, având aceleași culori tradiționale, s-a impus cu un sec 3-0.

Punctul critic al meciului pentru dinamoviști s-a notat între minutele 24 și 29, atunci când apărarea noastră a gafat nepermis, în același mod. Mai întâi, la o lovitură de colț, mingea a trecut peste toată lumea și, de pe partea opusă, absolut liber, Garcia a șutat din vole, în diagonală, deschizând scorul. Cinci minute mai târziu s-a petrecuto fază de același tip, diferențele fiind în număr de două. Faza a fost în mișcare, iar centrarea a venit de pe partea dreaptă. În rest, aceleași probleme de plasament, preluarea lui Garcia în colțul careului mare și șutul la colțul lung, fără speranțe.

La adăpostul acestui avantaj, bascii au jucat apoi relaxat, permițându-și să temporizeze un meci pe care, să recunoaștem, l-au avut permanent sub control. Pe final, scorul de neprezentare a fost stabilit de către veteranul Aduriz, care s-a demarcat la limita ofsaidului și a fructificat pasa printre a lui Susaeta.

Bilbao se califică meritat mai departe, iar fotbalul nostru își dovedește limitele de exprimare în cupele europene.

 

Formația folosită de antrenorul Cosmin Contra: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip - Hanca, Mahlangu, Nascimento, Salomao - Rivaldinho, Nemec. Au mai intrat: Albin, Anton și Costache. Cartonașe galbene primite:Katsikas, Nemec, Hanca.

Alte știri din Fotbal