Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Europa League: Deplasare fără emoții pentru CFR ClujEmil Vasilescu / SportPictures.eu
09 Aug 2018

Europa League: Deplasare fără emoții pentru CFR Cluj

Țucudean a rezolvat 95% din ecuația calificării în play-off-ul Europa League și CFR Cluj poate privi returul de peste o săptămână din Gruia cu Alashkert ca pe un antrenament înaintea meciului de campionat cu Dinamo.

Deplasarea din Armenia nu a ridicat mari probleme elevilor lui Toni Conceicao, vișinii fiind echipa pozitivă a întâlnirii din această seară de la Erevan. Misiunea a și fost ușurată de deschiderea rapidă a scorului în minutul 5, atunci când Camora l-a angajat în adâncime pe Țucudean și vârful de atac l-a executat subtil pe Cancarevic cu o scăriță. Lovitura încasată de armeni i-a determinat să se arunce furibund în atac, dar fără claritate și abuzând de șuturi din afara careului. Bordeianu a răspuns amenințărilor gazdelor și a dat emoții cu șuturile sale din afara careului trimise în minutele 17 și 33, dar cea de-a doua reușită a meciului a venit tot la poarta lui Cancarevic în startul reprizei secunde la o fază care nu anunța prea multe. O fază de atac mai lentă a clujenilor cu mingea adusă la marginea careului este continuată de Djokovic cu o pasă printre fundașii adverși ce ajunge la Praznovsky, care face o preluare greșită și este nevoit să-l împiedice pe Țucudean pentru ca acesta să nu rămână singur cu Cancarevic. Penalty-ul dictat a fost transformat tot de Țucudean, chiar dacă balonul a trecut pe sub portarul gazdelor și a fost aproape de a fi blocat de acesta. Finalul de meci a venit pe fondul unui joc cu randament mai bun al clujenilor și în zbaterea inutilă a gazdelor care se pot mulțumi anul acesta cu accederea în turul 3 preliminar al cupei europene.

Alashkert – CFR Cluj 0-2 (0-1), un rezultat firesc pentru diferența dintre nivelul de joc al celor două combatante.

 

Alashkert (antrenor Varuzhan Sukiasyan): Cancarevic - Yedigaryan, Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan - Marmentini (min. 53 Manucharyan), Grigoryan, Yedigaryan (min. 52 Sekulic), Jefferson (min. 65 Romero) - Nenadovic

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Bordeianu (min. 82 Ioniţă), Hoban, Djokovic - Păun, Ţucudean (min. 68 Tambe), Mailat (min. 62 Costache)

Alte știri din Fotbal