Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Europa League: Craiova, eliminată pe San SiroRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Aug 2017

Europa League: Craiova, eliminată pe San Siro

AC Milan - Universitatea Craiova 2-0 (1-0), într-un meci disputat în returul turului al treilea preliminar din Europa League.

Pe San Siro, oltenii au avut ceva tupeu, insuficient însă pentru a da marea lovitură. Fotbaliștii noștri au primit două goluri în starturile de repriză, în urma a două faze fixe. La primul există suspiciuni despre un fault în atac, asupra portarului Calancea. Din acel duel aerian purtat în careul mic, Bonaventura a profitat și a lobat în poarta goală, în minutul 9.

Apoi, Cutrone a speculat o gafă impardonabilă a axului nostru defensiv, în minutul 52, reluând în plasă centrarea venită din lovitură liberă.

Scor general 3-0 pentru milanezi, care merg, meritat, mai departe.

 

Antrenorul italian Devis Mangia a utilizat, în acest joc, următoarea formulă de echipă: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Fereira - Rossi, Zlatinski, Bancu - Mitriță, Gustavo, Băluță. Au mai fost introduși, pe parcursul reprizei secunde: Bărbuț, Mateiu, Roman.

Alte știri din Fotbal