Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Europa League: Antrenament pentru play-offMircea Rosca / SportPictures.eu
16 Aug 2018

Europa League: Antrenament pentru play-off

CFR Cluj a încheiat conturile cu Alashkert cu cinci goluri înscrise în Gruia contra unei echipe armene incapabile să facă față competiției europene.

După victoria cu 2-0 din meciul tur, ardelenii au pornit în forță și au deschis scorul în minutul 19 dintr-un penalty obținut de Omrani și transformat de Culio, apoi vârful de atac francez a dublat avantajul pe tabelă în primul minut de prelungiri cu un șut superb trimis de la marginea careului sub transversală. Hoban a făcut 3-0 în minutul 58 cu o lovitură de cap după un corner, iar patru minute mai târziu Omrani își trece în cont a doua reușită tot cu o execuție cu capul după centrarea lui Țucudean. Scorul final a fost stabilit de Mailat în al doilea minut de prelungiri ale partidei cu un șut simplu din 6 metri după o pasă primită din partea dreaptă de la Păun.

Așadar, CFR Cluj – Alashkert 5-0 (2-0), rezultat ce îi trimite pe campionii României în play-off-ul Europa League, acolo unde îi vor întâlni pe luxemburghezii de la F91 Dudelange.

 

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Vâtcă - Peteleu, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic (min. 56 Bordeianu), Hoban, Culio (min. 64 Al. Ioniţă) - Păun, Ţucudean, Omrani (min. 69 Mailat)

Alashkert (antrenor Varuzhan Sukiasyan): Cancarevic - Zeljkovic, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan - Grigoryan, Arthur Edigaryan - Nenadovic (min. 58 Romero), Sekulic (min. 58 Dashyan), Artak Edigaryan - Manucharyan (min. 63 Simonyan)

Alte știri din Fotbal