Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
EuroCup: Sepsi SIC obține primul succesMircea Roșca / SportPictures.eu
23 Oct 2019

EuroCup: Sepsi SIC obține primul succes

Campioana României, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a repurtat prima victorie în grupa E a EuroCup, cea de-a doua competiție continentală destinată baschetului feminin la nivel de cluburi.

După ce joia trecută au pierdut cu 67:72 pe terenul polonezelor de la Artego Bydgoszcz, covăsnencele pregătite de Zoran Mikes au învins cu 78:62 (20:10, 22:21, 21:14, 15:17) în Sepsi Arena pe Galatasaray Istanbul.

Bazându-se doar pe 8 jucătoare, Sepsi SIC a avut toate componentele din ”5-ul” de bază în double digits, Shae Marie Kelley fiind în double-double cu 11 puncte și 10 recuperări. Krisi Givens și Simina Andra Mandache au înscris cele mai multe puncte, câte 13, în timp ce de la oaspete Bria Hartley a marcat 18 puncte, iar Claudia Cuic, compatrioata noastră căsătorită cu sârbul Branko Cuic, directorul sportiv al celor de la U-Banca Transilvania Cluj, a înscris 14 puncte.

Covăsnencele se poziționează pe locul secund în grupă și vor disputa următorul meci joi, 31 octombrie, în deplasare pe terenul ultimei clasate, suedezele de la Luleå BBK înregistrând până acum două înfrângeri.

Alte știri din Baschet