Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Euro Cup: Steaua - Waspo Hannover 9-7SportPictures.eu
29 Nov 2014

Euro Cup: Steaua - Waspo Hannover 9-7

CSA Steaua București a învins formația germană Wassersportfreunde Hannover cu scorul de 9-7 (1-3, 2-1, 4-2, 2-1), sâmbătă, în Bazinul Steaua din Capitală, într-un meci din prima manșă a sferturilor de finală ale Euro Cup.

Prima repriză a fost câștigată de oaspeți cu 3-1, însă elevii lui Ionuț Angelescu au pus apoi presiune mai mare pe poarta adversarilor și s-au apropiat la 4-3. În primele secunde din al treilea act, Miroslav Randic a egalat printr-un gol senzațional, apoi, Petar Filipovic a adus echipa roș-albastră în avantaj. Până spre finalul meciului, scorul a oscilat, însă, în ultimele minute, Steaua a pus monopol pe minge. Același Filipovic a egalat la 7-7, iar Alexandru Ghiban a marcat pentru 8-7. Ultimul gol a purtat semnătura lui Miroslav Randic.

''Mă bucură enorm această victorie și felicit întreaga echipă pentru rezultat. Debutul meciului a fost marcat de crispare, poate și pentru că ne doream foarte mult confortul unei victorii. Steliștii au avut dorință și determinare și poate și de aceea au ratat atât de mult. Important e că am câștigat, pentru că avem prima șansă de calificare în semifinale. Ne așteaptă un meci greu, dar sunt convins că echipa noastră va face în Germania un joc cel puțin la fel de bun ca acasă'', a declarat la finalul meciului comandantul CSA Steaua, George Boroi, citat de pagina de Facebook a clubului militar.

Pentru Steaua au marcat Petar Filipovic (2), Matej Nastran (1), Miroslav Randic (3), Daniel Robu (2), Alexandru Ghiban (1), în timp ce pentru Hannover au înscris David Kleine (1), Predrag Jokic (2), Ingo Pickert (1), Bence Toth (1), Marko Bolovic (2).

Manșa secundă se va juca pe 17 decembrie, în Germania.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Polo