Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Euro 2016
powered by Panini
Euro 2016: Suedia - Irlanda 1-1Alexandru Dobre / Mediafax Foto
13 Iun 2016

Euro 2016: Suedia - Irlanda 1-1

Suedia și Irlanda au deschis Grupa E a Campionatului European de fotbal, cu un meci tern, în care fazele spectaculoase au apărut abia în repriza secundă. I

brahimovici și compania nu s-au descurcat în fața irlandezilor, astfel că în primul mitan fotbalul a rămas dator. Practic, se poate spune, fără teama de a greși, că primul act al disputei Suedia-Irlanda a fost cel mai slab de până acum la turneul final.

Partea a doua a debutat surprinzător, cu formația considerată vioara a doua de specialiști, Irlanda, înscriind cu un voleu frumos expediat de Hoolahan. Tot verzii au fost cei care au înscris, însă în propria poartă, la o acțiune pe stânga, în care Ibrahimovici a centrat în careul mic, de unde Clark, din plonjon, a restabilit egalitatea. A fost primul autogol la această ediție a Campionatului European de fotbal.

Irlanda are patru meciuri consecutive fără victorie la Euro, după cele trei eșecuri din 2012. Irlanda nu a învins niciodată Suedia într-un meci oficial.

 

Irlanda: Randolph - Coleman, O”Shea, Clark, Brady - Hendricks, Whelan, McCarthy - Hoolahan - Walters, Long. Au mai jucat: Keane, McGeady, McClean.

Suedia: Isaksson - Lustig, Nilsson, Granqvist, Olsson - Larsson, Lewicki, Kallstrom, Forsberg - Berg, Ibrahimovic. Au mai jucat pentru vikingi: Ekdal, Johannson, Guidetti.

Alte știri din Euro 2016